Κυριακή 8 Μαΐου 2011

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜ. "ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ" ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  09/04/2008


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΣΧΗΣ


Κε Φριντ σας βρίσκω λιγάκι εκνευρισμένο!
Και θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι ο εκνευρισμός δεν κάνει ποτέ καλό. Είναι πάντα κακός σύμβουλος. Και δυστυχώς σχεδόν πάντα ο άμεσα ενδιαφερόμενος βρίσκεται εμπλεκόμενος σε αποφάσεις και δηλώσεις που άπτονται της επιστημονικής φαντασίας.
Κε Φριντ είστε βοηθός του υπουργού Εξωτερικών της χώρας σας και οι δηλώσεις σας προφανώς είναι του επιπέδου ενός βοηθού! Δεν σας απαλλάσσει όμως αυτή η βοηθητική σας θέση από το ...κληρονομικό χάρισμα εκστόμισης χαρισματικών και κληρονομικών αναληθειών! 
Ο κύριος Ντάνιελ Φριντ είναι αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών, αρμόδιος για ευρωπαϊκές υποθέσεις. Όχι πάντως της Γιουροβίζιον! Διότι και η Γιουροβίζιον είναι μια ευρωπαϊκή υπόθεση. Εκεί πάντως θα τα πήγαινε καλύτερα. Αν και δηλώνει ότι είναι και πρώην ιστορικός ( και νυν άσχετος!) η επιστημονική του κατάρτιση εμφανίζεται να είναι διάτρητη και προφανώς να ...μπάζει νερά μετά την επιστροφή του μεγάλου αρχηγού στα πάτρια εδάφη.
Προφανώς θα τα ...άκουσε έμπροσθεν του γενικού ...αλαλαγμού! Δεν μπορείς να ...στέλνεις έτσι το μεγάλο αρχηγό! Τι σόι εκτιμήσεις συνόδευαν την αποστολή στα Βαλκάνια; Τέτοια ασχετοσύνη πια του αρμοδίου ευρωπαϊκών υποθέσεων;
Μήπως θα χρειαστεί και βοηθός του βοηθού του αρμοδίου για ευρωπαϊκές υποθέσεις; Δεν χρειάζεται ένας βοηθός για τα Βαλκάνια του βοηθού των ευρωπαϊκών υποθέσεων; Που να είναι πιο ενήμερος και να μην πετάει ...!
Κε Φριντ η αναμενομένη εκ μέρους σας λύση του προβλήματος και η άδοξη του κατάληξη δεν σας δίνει το δικαίωμα να υπερασπίζεστε εν πλήρει αγνοία και εν πλήρει συγχίσει  ασυναρτησίες  ...περί μακεδονικής εθνότητας και μακεδονικής γλώσσας! Κρίμα τα πανεπιστήμια που σπουδάσατε! Έχει γούστο να μην σπουδάσατε σε πανεπιστήμια της χώρας σας που τόσο φημισμένα και ξακουστά είναι για την εκπαίδευσή τους;
Έχει γούστο!;
Βρε, Μπήλιω! Βρε, Μπήλιω! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου