Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ ! Ο Βασίλης Μόσχης στην εφημ. ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ | ΚΑΤΕΡΙΝΗ



Και εμείς θέλουμε!
Γιατί όχι; Εμείς, δηλαδή τι; Στο πηγάδι κατουρήσαμε; Εμείς δεν θα πάρουμε; Δύο μέτρα και δυο σταθμά; Εμείς δηλαδή δεν αδυνατούμε; Πήρε φωτιά ο απαυτός μας και τρέχουμε από πυροσβεστική σε πυροσβεστική και μια καταστολή της πυρκαγιάς δεν είδαμε ακόμη. Διότι έτσι είναι. Αλλού είναι οι φωτιές και αλλού τρέχουν οι πυροσβέστες. Αλλού βαρούν τα τύμπανα και αλλού γίνεται ο γάμος!
Τα δυο μεγάλα κόμματα ζήτησαν κούρεμα γιατί λέει δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν λόγω κρίσης. Χώρια που έχουν πάρει τις επιχορηγήσεις τους μέχρι το 2016.
Πιάστε τα υπογλώσσια και σταθείτε σε στάση αναμονής. Καθίστε σε αναπαυτικό καναπέ, καλού κακού πάρτε και κάνα δυο μαξιλάρια για να στηρίξτε το κεφάλι μπας και χρειαστεί, πάρτε βαθιές ανάσες και ακούστε …εσύ λαέ βασανισμένε με το λιγδωμένο αντεράκι.
Επειδή η ζωή είναι δύσκολη τούτες τις μέρες ζητούν διαγραφή των τόκων που δεν έχουν πληρωθεί, επιτόκιο 4%, και ελαφρυντικές δόσεις διότι …δεν βγαίνουν. Και όλα αυτά με το χαρακτηρισμό εκπρόθεσμο, σε νομοσχέδιο για την κτηνοτροφία!
Πάντα δύσκολα μας βάζουν. Πού να το βρούμε τόσο άι κιού; Τι σχέση μπορεί να έχει το ένα με το άλλο; Τα κόμματα με την κτηνοτροφία; Άντε να σκεφτείς τώρα και να βγάλεις άκρη. Τι να σκεφτείς και τι πόρισμα να βγάλεις!
Άντε το εκπρόθεσμο το καταλαβαίνουμε. Διότι το έχουμε πληρώσει πολλάκις. Με τόσα εκπρόθεσμα δεξιά και αριστερά έχουμε πληρώσει καμπάνες και καμπάνες. Αφού είμαστε στη διαδικασία να στεφθούμε οσιομάρτυρες από την εκκλησία. Ένα βήμα πριν την αγιοποίησή μας! Για να αναληφθούμε, οσονούπω, στους ουρανούς!
Αυτό είναι διαφορετικό εκπρόθεσμο; Και εκπρόθεσμο και δεν πληρώνεις; Και σου χαρίζουν και από πάνω τόκους; Βρε τι γίνεται στη γειτονιά μας! Μάλλον έχουμε λάθος επιχειρήσεις και δουλειές. Πρέπει να σκεφτούμε κάτι. Ένα συνδυασμό κτηνοτροφικής δραστηριότητας με πολιτικές αποχρώσεις. Πού ξέρεις; Έτσι μπορεί να υπαχθούμε και εμείς στον καινούριο νόμο. Μπα! Λίγο σχιζοφρενικό ακούγεται. Πού ματακούστηκε τέτοιο πράγμα;
Καλού κακού ας έχουμε πρόχειρα μια φαρμακευτική κάλυψη γιατί θα ακούσουμε κι άλλα. Όπως την επέκταση του πόθεν έσχες από τη μεταπολίτευση και μετά, σε όλα τα πολιτικά πρόσωπα καθώς επίσης και σε όσους κατείχαν υψηλόβαθμες θέσεις. Να το πιστέψουμε πια, για να αρχίσουμε να χαμογελάμε; Διότι τα τελευταία πορίσματα των ερευνών έδειξαν ότι μόνο με το δυνατό γέλιο και τα χάχανα μακραίνει η ζωή.
Ένα δυο τρία. Όλοι μαζί!

ΥΓ. Η επίσημη ανεργία ενηλικιώθηκε. Έγινε 21% ! Να τα εκατοστίσουμε, βρε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου