Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ! Ο Βασίλης Μόσχης στην εφημ. ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ | ΚΑΤΕΡΙΝΗ



Να που θα χρειαστούμε κι άλλα!
Έχουμε εθιστεί πλέον. Δεν μπορούμε χωρίς αυτά. Όχι ότι τα θέλουμε από μόνοι μας, αλλά να, μας σπρώχνουν προς τα εκεί. Θέλουν να γίνουμε ιδανικοί χρήστες των βαρέων πλέον, διότι σου λέει με τα φυτικά δεν προκαλείται εθισμός. Άσε καλύτερα να συνηθίσουν στα βαριά, από λεξοτανίλ και πάνω, να αποχαυνωθούν, για να τους έχουμε του χεριού μας!
Και μάλλον προς τα εκεί οδεύουμε. Διότι τι να σου κάνει, άνθρωπος πράμα, πόσο θα αντέξει, θα ενδώσει και δεν θα του κακοφαίνεται το σκοτσέζικο ντους!
Όσο και να πεις είναι και αυτό χρήσιμο. Θα τσιτώσει το δέρμα, δεν θα φαίνεται λιπόσαρκο και θα καλυφθούν οι τυχόν ατέλειες. Διότι ένα λίφτινγκ το χρειαζόμαστε. Να συνεχίσουμε να είμαστε ευπαρουσίαστοι. Κοτζάμ έλληνες με τόση ιστορία και πολιτισμό, ας κρατήσουμε τα προσχήματα.
Πόσο να αντέξουμε πια αυτό το παιχνίδι με τον ποντικό και τη γάτα όταν βλέπουμε και ακούμε άλλα από το βορρά και άλλα από το νότο; Σύμφωνα με τους αναλυτές της Alpha Bank τα πράματα δεν είναι έτσι όπως μας τα λέει η τρόικα!!! Είμαστε σε καλό δρόμο και σύντομα θα δούμε το φως τους ήλιου!
Να αμφισβητήσουμε τους αναλυτές κοτζάμ τράπεζας; Είναι άσχετοι και δεν ξέρουν τη δουλειά τους; Δύσκολο να το πιστέψουμε! Μας δουλεύουν οι άλλοι; Βρήκαν και τα κάνουν;  Πόσο ηλίθιοι πρέπει να νιώσουμε ακόμη; Να κατεβάσουμε τα λεξοτανίλ με τους κουβάδες; Κάποιος να μας πάρει από το χέρι και να μας πάει μια βόλτα στον καθαρό αέρα, πάνω στα ψηλά βουνά να ξελαμπικάρει λίγο το μυαλό μας!
Διότι δεν είναι κατάσταση αυτή, μια μαστίγιο και μια καρότο. Πόσο καρότο πια να φας; Πόσες πια φασολάδες να μαγειρέψεις;  Άντε να κάνεις και καρότο μαρμελάδα! Το υπόλοιπο; Διότι αρνάκι λεμονάτο, τέρμα τα δίφραγκα!
“Η πολιτική αυτή συμβάλλει στην επιμήκυνση της ύφεσης στην ελληνική οικονομία και είναι άκρως επικίνδυνη και, εν πολλοίς, είναι αντίθετη με τα συμφέροντα ακόμη και αυτών των ίδιων των δανειστών της χώρας”, εκτιμά η Alpha Βank. Αυτό λένε και συμφωνεί μαζί τους και η κοινή λογική!
Να δεις που το κάνουν επίτηδες για να πουν μετά, είδατε; Το πρόγραμμα λιτότητας και …μαστιγίου που επιβάλαμε πέτυχε. Δεν κάναμε λάθος!
Αλήθεια, ποιοι είναι οι σχιζοφρενείς;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου