Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ! Ο Βασίλης Μόσχης στο ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ | ΚΑΤΕΡΙΝΗ



Όχι που θα τους άφηνε!
Όχι ότι λυπήθηκαν εμάς, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, αλλά όταν είναι να εκμεταλλευτούμε κάτι γιατί να μην το χρησιμοποιήσουμε υπέρ μας!
Ο τούρκος υπουργός οικονομικών άστραψε και βρόντηξε με την ευρωπαϊκή ένωση. Δεν μας θέτε; Θα σας δείξουμε εμείς. Από εδώ παν κι οι άλλοι. Μας κάνετε κόνξες για την είσοδο μας στην ένωση; Πάρτε μια απάντηση πληρωμένη.
Πού ήσασταν τόσα χρόνια που έτρωγε η Ελλάδα και δεν κάνατε κάτι; Την αφήνατε; Ό,τι σπείρατε, θα θερίσετε. Μας βγήκε δηλαδή το όνομα και άντε τώρα να τα συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα. Όσο και να θέλεις να προσπαθήσεις να αποδείξεις το αντίθετο, δε πα να χτυπιέσαι στα πατώματα! Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα. Διότι για ένα καθαρό κούτελο ζούμε. Δεν ξεπλένει εύκολα. Θέλει χρόνια για να γίνει …λευκό σαν όνειρο γαλάζια, ωραία!
Σου λέει ο άνθρωπος, τόσα χρόνια κανείς δεν είδε τι γινόταν με την Ελλάδα; Κάπου έχει δίκιο, αλλά όχι σκεπτόμενος την δική μας ανέχεια. Αλλού θέλει να το πάει και το πήγε. Ο καβγάς είναι για το ότι αυτοί ακόμη δεν έχουν γίνει μέλος της Ευρώπης διότι τους λένε ότι δεν πληρούν τα κριτήρια. Και συνεχίζει λέγοντας ότι κάποια μέρα γονατιστή θα έρθει η Ευρώπη να τους παρακαλάει να γίνει η χώρα του μέλος! Ανειλικρινείς και υποκριτές τους χαρακτήρισε όσον αφορά στην στάση της Ευρώπης που τους γυρνάει την πλάτη.
Τελικά η όλη ιστορία είναι για να συζητάμε και σε δουλειά να βρισκόμαστε. Να έχουμε να παζαρεύουμε, να χαριεντιζόμαστε, να απειλούμε, να σκεπτόμαστε βαθέως, αλλά κατά βάθος να κάνουμε τη δουλειά μας.
Αποδεικνύεται και πάλι ότι όλα ένα παιχνίδι είναι πρόσφορο για τα θέλω μας και τις ορέξεις μας που στην τελική δεν είναι δικά μας. Άλλων είναι και εμείς απλοί θεατές που περιμένουμε το επόμενο νεύμα για την επόμενή μας εισπνοή.
Μέχρι την εκπνοή, παρακαλώ χαμογελάτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου