Κυριακή 8 Μαΐου 2011

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜ. "ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ" ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  01/04/2008


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΣΧΗΣ


Εμείς τρέχουμε!
Εσείς τρέχετε;
Αυτοί ...μας τρέχουν!
Πολύ στενοχωρούμε το ...μεγάλο θείο και δεν κάνει! Μην μας πάθει και τίποτα τώρα στα ...τελευταία του που δεν θέλει να χαλάσει την εικόνα του ...μεγάλου αρχηγού! Θέλει να δείξει στο τέλος της θητείας του ότι επί των ημέρων του μεγαλούργησε το ΝΑΤΟ με τη διεύρυνσή του.
Αν ...τον στενοχωρούμε καλά κάνουμε, διότι αυτά έχει η ζωή! Ας πάρουμε και εμείς μια ανάσα αυτοπεποίθησης! Δεν είναι αποφασίζουμε και διατάζουμε! Μίλησε ο μεγάλος αρχηγός και όλοι ...σούζα! Διότι στην πολιτική φιλίες δεν υπάρχουν. Ούτε αντικειμενικές εκτιμήσεις. Προς τα πού ...φυσάει το συμφέρον; Σ’ αυτήν την παραλία θα πάμε φέτος για διακοπές! Εδώ μας αρέσει και εδώ είναι καλά! Για του χρόνου βλέπουμε! Αν βρούμε καμιά παραλία καλύτερη από τη φετινή, τα μαζεύουμε και  μην είδατε τον ...Παναή!   
Αυτό το αίσχος που εμφανίζεται τις τελευταίες μέρες με τις χυδαίες προκλήσεις των Σκοπιανών  δείχνει διεθνώς τους καινούριους φίλους των Αμερικανών. Αλλά δυστυχώς δεν πρόκειται να το καταλάβει κανείς. Διότι τώρα τελευταία χρειάζεται ελαφρώς υψηλό ...άι κιου! Καμιά σχέση με το ...άι χάσου!  
Διότι το παιχνίδι είναι καλά χτισμένο εδώ και δεκαετίες και ο καθένας στο σπίτι του έχει τα προβλήματα του και ...άσε την Ελλάδα να κουρεύεται! Συγχρόνως, εξαφανισμένη και η πολιτική δύναμη των λόμπι του εξωτερικού! Ενώ τα άλλα λόμπι μέχρι και ...αβγό έχουν ξυρίσει όλα αυτά τα χρόνια!   
Το μόνο ...ελπιδοφόρο και φωτεινό σημείο είναι ότι δείχνουμε μια συμπαγή θέση στο εσωτερικό με την τηλεφωνική επαφή του Παπανδρέου με τον Αμερικανό πρέσβη σχετικά με την απαράδεκτη στάση της χώρας του! Κάτι είναι κι αυτό! Αφού η ελληνική πολιτική δεν μας έχει συνηθίσει σε περιόδους εξωτερικής κρίσεως να είναι ...μπετόν αρμέ!
Χρειαζόμαστε όμως κι άλλο φως, περισσότερο φως! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου