Κυριακή 8 Μαΐου 2011

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜ. "ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ" ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 04/04/2008


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΣΧΗΣ


Τι γίνεται όταν βγαίνουν τα αποτελέσματα ενός διαγωνισμού και βλέπουμε ξαφνικά ότι εμείς δεν περνάμε και μένουμε απ’ έξω; Τι διεργασίες λαμβάνουν χώρα εκείνη τη στιγμή στο φουρτουνιασμένο μυαλό ενός αποτυχόντα, ενός ...απόκληρου της κοινωνίας; Να μπει μέσα και να τα κάνει ...λαμπόγυαλο!
Χαμός και κλαυθμός! Τι κλάματα, τι αίσχος, τι επιτροπή ήταν αυτή, τι αδικία, στημένο το αποτέλεσμα, δεν υπάρχει αξιοκρατία και ένα παραπονιάρικο μοιρολόι που καλύπτει εκείνο το μίσος που έχουμε για τους επιτυχόντες!
Μεγάλη αδικία για τη χώρα τους που ...τελευταία στιγμή - κατ’ αυτούς - δεν έλαβαν τη ...χρυσοποίκιλτη πρόσκληση εισόδου στο ...μεγάλο παλάτι! Αλλά ας όψεται η Ελλάδα, αυτή η ...κακούργα γειτόνισσά μας με τα απωθημένα της και τα παράλογά της σχέδια!
Και εκεί που ετοιμάζονταν να φύγουν, άλλαξαν γνώμη μετά τη συνάντηση που είχαν με το Μπους!
Η αντιπροσωπεία μας αποχωρεί από τη σύνοδο του ΝΑΤΟ, επειδή αισθανόμαστε ότι σήμερα θα πρέπει να είμαστε μαζί με το λαό μας. Αυτή είναι μια δύσκολη στιγμή για ένα μικρό έθνος, που σε ποσοστό 90% στηρίζει την ένταξη της Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ. Λυπόμαστε επειδή τιμωρηθήκαμε όχι γι’ αυτό που κάναμε αλλά γι’ αυτό που είμαστε". Δεν χρειάζεται να το σχολιάσουμε! Αυτοσχολιάζεται ...από μόνο του! 
Και μετά την συνάντηση με ...το μεγάλο αποφάσισαν να μην αποχωρήσουν πριν από την προγραμματισμένη λήξη της Συνόδου. Τους μάθαινε προφανώς τρόπους καλής συμπεριφοράς κατά τη διάρκεια της μονόωρης συνάντησΉς τους. Μην κάνετε έτσι! Καθίστε ακόμα λίγο και φεύγετε αργότερα. Μη δείξετε ότι εκνευριστήκατε! Δεν βλέπετε εμένα; Ήσυχος κι ατάραχος! Δείξτε ανωτερότητα! Μοιράστε χαμόγελα δεξιά κι αριστερά!
Τελικά είδαν κι αποείδαν, άλλαξαν γνώμη, ήταν και πολλοί, κοτζάμ αντιπροσωπεία, θα γινόντουσαν ρεζίλι στο φεύγα! Ξέχασαν και το λαό τους, ας τους παρηγορήσουμε την επαύριο, αφού έτσι θέλησε ο μεγάλος αρχηγός! Κι έμειναν!  
Μήπως μια ώρα ιδιαίτερο δεν φτάνει;
Μήπως θα χρειαστεί να κάνουν κι ...άλλα ιδιαίτερα;  
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου