Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

OΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ ! Ο Βασίλης Μόσχης στην εφημ. ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ | ΚΑΤΕΡΙΝΗ



Βρε, βρε το κατάλαβαν ότι εκτροχιαστήκαμε!
Χαμόγελα, φιλοφρονήσεις και σκέψεις που απέδειξαν ότι μάλλον οι γνώσεις τους επί του αντικειμένου ήταν ελλιπείς και έπρεπε από καιρό να παραπεμφθούν το Σεπτέμβριο για επαναληπτικές! Άμα είναι έτσι οι πάσης φύσεως οικονομολόγοι γιατί να μη γίνω και εγώ; Και εσύ;
Δείτε τι ακούστηκε σε χτεσινή συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης για να τραβάτε τα μαλλιά σας!!! “Το πρόγραμμα που καταρτίσαμε μέχρι τώρα δεν έχει πλέον ισχύ, καθώς έχει εκτροχιασθεί”. Αν είναι δυνατόν! Βλέπουν ότι το πειραματόζωο πνέει τα λοίσθια και σου λέει κάτι πρέπει να κάνουμε. Ο πρόεδρος των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών  Ζίγκμαρ Γκάμπριελ δήλωσε από την άλλη, ότι δώσαμε στην Ελλάδα το σωστό φάρμακο αλλά σε θανατηφόρα δόση. Εμ! γι αυτό μας τρέλαναν οι παρενέργειες. Καλά, τις οδηγίες χρήσης δεν τις διάβασε κανείς; Έτσι, στα τυφλά και στα ξεκούδουνα πήραμε τις δόσεις μας;
Μάλλον δεν περίμεναν την εξέλιξη της κατάστασης και στην Ισπανία και τους έπιασε ένας φόβος, ένα καρδιοχτύπι. Δεν πιάνει η θεραπεία. Θα μολυνθούμε όλοι. Και δείχνουν τουλάχιστον ότι κάτι θα κάνουν! Είδατε που στο τέλος μπορεί να τους πούμε και ευχαριστώ; Και βρεμένοι και γδαρμένοι!
Άλλη παράπλευρη “φωνή”, ο πρόεδρος του Euro Working Group, δήλωσε ότι “θα πρέπει να διεξαγάγουμε εκ νέου σοβαρές διαπραγματεύσεις προκειμένου να θέσουμε πάλι εντός τροχιάς το πρόγραμμα”. Μάλλον βλέπουν ότι είναι γεμάτα τα νοσοκομεία από τους τραυματίες του εκτροχιασμού! Μην πάθουν τίποτα και τα νοσοκομεία μας!
Διότι σου λέει, θα πρέπει να δοθεί στη χώρα περισσότερος χρόνος, διαφορετικά θα έχουμε μεγαλύτερες περικοπές ή θα πρέπει να της δώσουμε περισσότερα χρήματα. Δηλαδή, πάλι μας βλέπω έξω από την εκκλησία με το χέρι απλωμένο!
Αν δεν τα συμμαζέψουμε τα πράγματα φως δεν πρόκειται να δούμε. Για να δούμε τι θα δούμε με την καινούρια κυβέρνηση. Θα εφαρμόσει την μη μείωση μισθών και συντάξεων με παράλληλη μείωση της δημόσιας σπατάλης! Για να βρεθούν λεφτά!
Λίγο γρήγορα όμως, για να μην πνιγούμε.
Τα μπρατσάκια μας έπαθαν …φουίτ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου