Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ! Ο Βασίλης Μόσχης στην εφημ.ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ | ΚΑΤΕΡΙΝΗ



Κακό πράμα να μη θυμάσαι!
Λίγο το έχεις να μη θυμάσαι που έχεις αφήσει τα κλειδιά σου και να μην μπορείς να φύγεις από το σπίτι σου; Πώς να το κάνουμε, δεν πρέπει να το κλειδώνουμε όταν φεύγουμε; Πόσες φορές δε θυμάσαι που έχεις παρκάρει και κάνεις γύρω γύρω όλοι στη  μέση ο Μανώλης κάνα δυο τετράγωνα, μέχρι να αποφασίσεις που το άφησες για τελευταία φορά; Εδώ το ψυγείο ανοίγεις καμιά φορά και βρίσκεις τη θήκη από τα γυαλιά ηλίου. Και αν είναι μέσα στη θήκη τα γυαλιά είσαι τυχερός. Διαφορετικά θα αρχίσεις και πάλι το ψάξιμο για το περιεχόμενο. Τις προάλλες, δε βρέθηκε η γραβάτα τέλεια διπλωμένη και προσεγμένη μέσα στο κουτί με το βούτυρο!!! Διότι προφανώς, τι ντουλάπα, τι ψυγείο; Ίδια μεγέθη, διαφορετική χρήση.
Φαντάσου πόσο χρόνο σπαταλάς με το να ψάχνεις να βρεις τα χαμένα! Βρε που το άφησα, εδώ το άφησα, παραπέρα το άφησα, κάπου είναι δεν μπορεί! Και είναι αυτό αφηρημάδα ή αμνησία; Μήπως είναι το ίδιο πράμα ή μήπως δεν είναι; Διότι και η αφηρημάδα τι μπορεί να είναι; Δεν δίνεις σημασία πολύ σε κάτι και μετά το ξεχνάς. Λες δε βαριέσαι, όλα θα τα ακούω; Χρειάζεται να μαθαίνω τα πάντα; Με τι να πρωτογεμίσει ο σκληρός δίσκος; Δεν είναι καιρός για φορμάτ και επανεκκινήσεις. Χρειάζεται σφίξιμο και προσεκτικές κινήσεις!
Δεν είδατε τι έπαθε κοτζάμ υπουργός για να μη θυμάται που το έβαλε το σιντί; Τον τρέχουν από δω και από κει τώρα. Και ο λόγος; Η αμνησία ή η αφηρημάδα; Ποιος τάχα να ξέρει; Ήμασταν τάχα μπροστά; Εκεί που έπρεπε να ήμασταν – σε κανένα από τα μεγάλα φαγοπότια, ντε -  δεν ήμασταν, θα ήμασταν κατά την παράδοση- παραλαβή; 
Διότι βγαίνει τώρα κάποιος και μας λέει ότι ναι το θυμάται το σιντί, είχε και συνοδευτικό έγγραφο και με υπογραφή μάλιστα, αλλά – φευ! – δεν θυμάται και αυτός το όνομα της υπογραφής του συνοδευτικού εγγράφου!
Άντε, ας πούμε ότι είναι λογικό να μη θυμάται το όνομα, κάποιος χριστιανός εκεί να το πάρει να το πρωτοκολλήσει, να το χαρακτηρίσει, δεν βρέθηκε; Κανένας χριστιανός; Έτσι άρχισε τις βόλτες πέρα δώθε, αγνοώντας εισερχόμενα – εξερχόμενα;
Βρε μπας και καταργήθηκε το πρωτόκολλο λόγω περιορισμού των εξόδων; 
Παίζει κι αυτό! Για να το διευκρινίσουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου