Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ! Ο Βασίλης Μόσχης στην εφημ. ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ | ΚΑΤΕΡΙΝΗ


- Η Κύπρος βγήκε από το μνημόνιο, ρε!
- Αυτό ήταν;
- Ναι!
- Μόνο; Τόσο λίγο; Δε θα τους άρεσε φαίνεται! Τόσο γρήγορα;
- Είδες; Δεν ξέρουν τα καλά και τα νόστιμα! Αντί να μείνουν στα μνημόνια,, να δουν λίγο Θεού πρόσωπο, την κοπάνησαν!
- Έκαναν τα αδύνατα δυνατά να φύγουν!
- Δεν ξέρουν τι τους γίνεται; Άσχετοι άνθρωποι! Τι περιμένεις;
- Τι να τους πεις; Αντί να καθίσουν να απολαύσουν τις μεταρρυθμίσεις, να δουν να αλλάζει η ζωή τους προς το καλύτερο… Αμόρφωτοι άνθρωποι!
- Δεν βλέπουν εμάς; Καθόμαστε…, όσο και να πάρει βρε αδερφέ, να εμπεδώσουμε το όλο θέμα, να δούμε όλα τα επίπεδα των μεταρρυθμίσεων, να αλλάξει η χώρα, να φύγουμε από το καθεστώς τριτοκοσμικής…
- Έτσι είναι ρε φίλε μου, καλά τα λες! Εδώ μας περιμένουν τόσες μεταρρυθμίσεις. Τουλάχιστον εμείς έχουμε γνώθι σαυτόν! Ξέρουμε ποιο είναι το καλό μας. Καλά, ρε, δεν βρέθηκε ένα χριστιανός να τους πει δυο κουβέντες, να τους αλλάξει γνώμη; Χωρίς όλα αυτά περιμένουν την ανάπτυξη; Η ανάπτυξη, ρε, θέλει μεταρρυθμίσεις, ρε! Χωρίς αυτές δεν έχει χαΐρι και προκοπή!
- Πες τα Χρυσόστομε! Έτσι ακριβώς! Δεν βλέπουν εμάς! Μπαίνουν τα πράγματα σε μια σειρά, όλη στην ουρά περιμένουμε να εμπεδώσουμε τις μεταρρυθμίσεις, να πάμε μπροστά, ρε, να ξεχάσουμε την παλιά Ελλάδα, να ξεχάσουμε αυτό που ήμασταν, να αλλάξουμε εντελώς, να δούμε την Ευρώπη με άλλα μάτια, με άλλη σκέψη… Ντιπ γύφτουλες μωρέ!
- Διότι μόνοι μας τι να κάνουμε; Πάλι @#&&*# θα τα κάνουμε! Αφού αποδείχτηκε δεν μπορούμε μόνοι μας. Χρειάζεται ξένος δάκτυλος…, χωρίς αυτόν…, το χάος! Γκέγκε;
- Τζάμπα κουραζόμαστε! Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Αφού έτσι κι αλλιώς την έχουν πάρει την απόφασή τους… ασ’ τους στην ησυχία τους… Ας κοιτάξουμε εμείς τη δουλειά μας και τι μας νοιάζει για τους άλλους!
- Καλά, λες!
- Για πες μου τώρα σε ποια φάση μεταρρυθμίσεων είμαστε εμείς; Μην μας πιάσουν αδιάβαστους! Μπορεί να μας βάλουν κανένα τεστ!
- Τι; Θα έχει και τεστ;
- Αμέ! Πολλαπλής επιλογής! Επιλέξτε την σωστή σύνταξη! Των διακοσίων, των τριακοσίων, ή των τετρακοσίων;
- Τριπλό είναι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου